Η Νυχτερινή ζωή Της Κέρκυρας

Η Νυχτερινή ζωή Της Κέρκυρας

Η Νυχτερινή ζωή Της Κέρκυρας:

Η Κέρκυρα, το νησί των θαυμάτων και των δασών, όπου ο Οδυσσέας έκανε την τελευταία του στάση στο δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του στην Ιθάκη, είναι ένας κοσμοπολίτικος, εκλεπτυσμένος τουριστικός προορισμός που συνδυάζει τη χαλάρωση με τη διασκέδαση και μια ελκυστική νυχτερινή ζωή.

Ο αρμονικός συνδυασμός των αρχαίων παραδόσεων και των νέων εθίμων, της χαλάρωσης και της διασκέδασης, του πολιτισμού και της ιστορίας καθιστά το νησί της Κέρκυρας  ιδανικό προορισμό για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Για όσους θέλουν μια βραδιά ποιοτικής ελληνικής μουσικής, η πρωτεύουσα της Κέρκυρας τους περιμένει στην Παλιά Πόλη με  κλαμπ , μπουζούκια και ρεμπέτικα. Αν θέλετε να διασκεδάσετε και να χορέψετε, κατευθυνθείτε προς το Ekati club (που βρίσκεται ανάμεσα στην πόλη της Κέρκυρας και το θέρετρο Γουβιά), τις Εσπερίδες (ελληνική μουσική) και την Κέρκυρα τη νύχτα (όπου συχνάζουν πολλοί τουρίστες).

Ελληνικός χορός Κέρκυρα | CorfuGreece.gr

Ελληνικός χορός- Κέρκυρα

Τα πιο γνωστά και πολυσύχναστα κλαμπ βρίσκονται στην κεντρική λεωφόρο της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στην οδό της Εθνικής Αντιστάσεως.  Στην κεντρική Κέρκυρα υπάρχουν  μερικά δημοφιλή κλαμπ, τα οποία  είναι:

  • η Απόκαλυψις,
  • η ADN
  • ο Ιππόδρομος – το μόνο Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με πισίνα.

Τα θέρετρα Κάβος και Σιδάρι προσφέρουν αρκετές επιλογές για να σας κρατήσουν απασχολημένους όλη τη νύχτα, ξεκινώντας με μουσική club, μουσική που κυμαίνεται από rock, soul, trance, μέχρι παραδοσιακά ελληνικά μουσικά μπαρ.

Νυχτερινή ζωή Κέρκυρα | CorfuGreece.gr

Νυχτερινη ζωή – Κέρκυρα

Μερικοί τουρίστες προτιμούν να περάσουν το βράδυ σε μια βεράντα ή ένα κομψό εστιατόριο, μετά από το οποίο κατευθύνονται προς τα καφέ της περιοχής Liston (πόλη της Κέρκυρας): Capri, Liston, Europa ή Aegli.

Ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της Κέρκυρας είναι το μικρό Art Cafe, δίπλα στο Παλάτι του Αγίου Πέτρου. Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου. Το καφέ είναι μια όαση ηρεμίας, με χαλαρωτική και αναζωογονητική ατμόσφαιρα.

Η Νυχτερινή ζωή της πόλης Κέρκυρας επικεντρώνεται επίσης στην περιοχή κοντά στο λιμάνι, Πού είναι τα μπαρ και τα κλαμπ είναι περισσότερο της μόδας και που προσελκύουν ένα μεγάλο πλήθος νέων ανθρώπων που αναζητούν διασκέδαση.

Η νυχτερινή ζωή της πόλης της Κέρκυρας επικεντρώνεται επίσης στην περιοχή κοντά στο λιμάνι, Πού είναι τα μπαρ και τα κλαμπ είναι περισσότερο της μόδας και που προσελκύουν ένα μεγάλο πλήθος νέων ανθρώπων που αναζητούν διασκέδαση.

Ωστόσο, είτε είστε λάτρης της ιστορίας και του πολιτισμού είτε σας αρέσουν οι αθλητικές δραστηριότητες, θα βρείτε πολλούς τρόπους για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διασκεδάσετε  στο νησί της Κέρκυρας.