Το Anemomylos Restaurant Corfu ονομάζεται μετά τον ανεμόμυλο, που φαίνεται να είναι μέρος της αυλής. Είναι ένα οικογενειακό καφέ, εστιατόριο που βρίσκεται βήματα από το κέντρο της πόλης, απέναντι του το Παλιό Φρούριο, μπροστά του η θάλασσα, ένας φάρος και ο ανεμόμυλος,  ωραίος και ο διάκοσμος του καταστήματος.

Anemomylos Restaurant Corfu, πολύ ωραίο μαγαζί δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο Μον Ρεπό, σε πολύ όμορφο σημείο με καταπληκτική θεα που σε μαγεύει. Εξαιρετικό σημείο από άποψη θέας και σαφώς από  γαστριμαργική άποψη .Η θάλασσα δίπλα και απέναντι ο ανεμόμυλος ενώ πιο πίσω το παλιό φρούριο.Πολύ ωραία επιλογή για πρωί και βράδυ. Δίπλα υπάρχει παράλια που μπορεί κανείς να κάνει το μπάνιο του, μια ωραία βουτιά, ξαπλώστρα δίπλα στη θάλασσα, ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν μπάνιο κοντά στην Πόλη . Ο Ιστορικός Ανεμόμυλος της Γαριτσας  ένα σημείο αναφοράς της παραλιακής, ιδανικό για όσους θέλουν   να απολαύσουν καφέ ή φαγητό. Με συντροφιά τη θέα της θάλασσας και του γνωστού ανεμόμυλου απολαύστε  νόστιμες  προτάσεις μεσογειακής κουζίνας, εμπνευσμένα πιάτα και ποικιλίες.

Στον Ανεμόμυλο δημιουργουν ένα νέο σημείο συνάντησης, χώρο που πνέει ένα διαφορετικό αεράκι…το απέραντο μπλε της θάλασσας ενώνεται με το πράσινο της φύσης,  ο καφές γίνεται κοκτέιλ, γίνεται γεύση και απόλαυση…

Anemomylos Restaurant Corfu  προσφέρει τα πάντα..καφέ, ποτό, ελαφρύ φαγητό σχεδόν μέσα στη θάλασσα με θέα το κάστρο και τα πολυτελή ιστιοπλοϊκά σκάφη .Τα φαγητά πολύ ποιοτικά, εξαιρετικά Επίσης υπάρχει χώρος για τα παιδιά και πάρκινγκ εύκολο. Ωραία χαλαρή ατμόσφαιρα και ήσυχη τοποθεσία . Προτείνεται για χαλαρό ποτάκι με ποιότητα του φαγητού και του καφέ καλη .

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Εμμανουήλ Θεοτόκη, Κέρκυρα 49100

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00π.μ.–12:00π.μ.

Τρίτη

9:00π.μ.–12:00π.μ.

Τετάρτη

9:00π.μ.–12:00π.μ.

Πέμπτη

9:00π.μ.–12:00π.μ.

Παρασκευή

9:00π.μ.–12:00π.μ.

Σάββατο

9:00π.μ.–12:00π.μ.

Κυριακή

9:00π.μ.–12:00π.μ.

Υπηρεσίες

ΜΠΑΡ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΚΑΦΕ

ιδιαίτερα κοκτέιλ & ποτά

εμπνευσμένα πιάτα και ποικιλίες

εκλεκτός καφές & ροφήματα

νόστιμες  προτάσεις μεσογειακής κουζίνας

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης