Το εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου της Κέρκυρας βρίσκεται μέσα στο παλαιό φρούριο και λειτουργεί από το 2004. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καθιερωθεί ψηλά στις προτιμήσεις όχι μόνο των κερκυραίων αλλά και των επισκεπτών του νησιού. Μεσογειακά και Ελληνικά πιάτα, θαλασσινά και φρέσκο ψάρι σε συνδυασμό με μια εκπληκτική τοποθεσία, αποτελεί αναμφισβήτητα μια εξαιρετική πρόταση για φαγητό. Πιάτα αρμονικά, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του χώρου με ένα μενού γεμάτο γεύσεις που σίγουρα θα θέλετε να ξαναδοκιμάσετε. Η λίστα κρασιών ενημερώνεται κάθε χρονιά με τα καλύτερα κρασιά του ελληνικού χώρου, κρατώντας βέβαια και κάποιες παλιές σταθερές αξίες.
Στο εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στην Κέρκυρα μπορείτε να διοργανώσετε διάφορα events επαγγελματικού ή προσωπικού χαρακτήρα όπως (συνέδρια συνεστιάσεις βαπτίσεις γάμους κλπ) Ο χώρος διατίθεται για την εξυπηρέτηση έως και 150 ατόμων σε όρθιο buffet ή καθιστό φαγητό και μενού ανάλογο με την προτίμησή σας.

Corfu Sailing restaurant, Ιστιοπλοϊκος, εστιατόριο, εστιατόρια, φαγητό, Κέρκυρα, Istioploikos, estiat;orio, estiatoria, fagito, Kerkyra”

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μανδράκι, Παλαιό Φρούριο, Κέρκυρα

Τηλέφωνο:
Ιστός:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00πμ – 2:00πμ

Τρίτη

10:00πμ – 2:00πμ

Τετάρτη

10:00πμ – 2:00πμ

Πέμπτη

10:00πμ – 2:00πμ

Παρασκευή

10:00πμ – 2:00πμ

Σάββατο

10:00πμ – 2:00πμ

Κυριακή

10:00πμ – 2:00πμ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης