Το καταδυτικό κέντρο Scubanauts Diving Center σας καλωσορίζει στο γαλαζοπράσινο νησί της Κέρκυρας!
Ζήστε μοναδικές εμπειρίες και εξερευνήστε τον υποβρύχιο κόσμο του Ιονίου πελάγους καταδυόμενοι στα γεμάτα ζωή καταγάλανα νερά!

Ο Σπύρος Ψάιλας και τον υπόλοιπο προσωπικό σας καλωσορίζουν στο νησί της Κέρκυρας.
Η μακροχρόνια εμπειρία μας, ο επαγγελματισμός και το πάθος για την κατάδυση θα προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία σε κάθε δύτη.
Παρέχουμε εκπαίδευση όλων των επιπέδων, εκπαίδευση ειδικοτήτων καθώς και μαθήματα τεχνικής κατάδυσης. Επίσης προσφέρουμε καταδυτικά πακέτα συμπεριλαμβανόμενης και διαμονής, σε συνεργασία με διάφορα ξενοδοχεία.
Πραγματοποιούμε συνήθως δυο καταδύσεις την ημέρα πάντα με την συνοδεία πιστοποιημένων εκπαιδευτών.
Οι καταδύσεις πραγματοποιούνται στην ανατολική πλευρά του νησιού (Νησάκι, Βίδος) καθώς και στην περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας.
Η κατάδυση είναι μια ψυχαγωγική δραστηριότητα που δεν σταματά με το τέλος της κατάδυσης. Προσφέρουμε στον κάθε δύτη και την οικογένειά του την δυνατότητα να ανακαλύψουν πολλές από τις ομορφιές του νησιού της Κέρκυρας, όπου εκτός από τις πανέμορφες παραλίες, περιλαμβάνει σειρά από εκδηλώσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις σε ιστορικά μνημεία κ.α.

Corfu Scubanauts, κέντρο καταδύσεων, καταδύσεις, Κοντόκαλι, Κέρκυρα, kentro katadyseon, katadyseis, Kontokali, Kerkyra “

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ξενοδοχείο Kontokali Bay Κοντόκαλι, 49100 Κέρκυρα

Τηλέφωνο:
Ιστός:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης