Η Diana είναι μια όμορφη βίλα στην πλαγιά του λόφου με ιδιωτική πισίνα ανάμεσα στους ελαιώνες. Με πραγματικά εντυπωσιακή θέα στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας, η βίλα είναι άνετη και ευρύχωρη περιτριγυρισμένη από ηλιόλουστες και σκιερές βεράντες με θέα στη θάλασσα.

Ο χώρος

Η βίλα μας χτίστηκε ως θέρετρο διακοπών και είναι μια επίσημα καταχωρημένη τουριστική επιχείρηση, όχι ένα σπίτι ή διαμερίσματα που έχουν μετατραπεί. Όλος ο χώρος της βίλας που περιλαμβάνει τη βίλα, την πισίνα, το πάρκινγκ και τον περιβάλλοντα χώρο με δέντρα και λουλούδια είναι 100% ιδιωτικός και δεν μοιράζεται με κανέναν άλλο.

Άλλα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε

Είμαστε απολύτως ευτυχείς που έχουμε επισκέπτες από οποιοδήποτε υπόβαθρο και ηλικία. Είμαστε επίσης φιλικοί προς τα γυρίσματα, γι ‘αυτό αν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε ένα συνεργείο για γυρίσματα στην τοποθεσία, ενημερώστε μας εκ των προτέρων και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Σημειώστε ότι από τον Ιανουάριο του 2018, ο “Φόρος Διανυκτέρευσης” θεσπίστηκε από την ελληνική κυβέρνηση για όλα τα καταλύματα. Πρόκειται για μια προμήθεια που δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στις τιμές μας, καθώς φορολογείται ξεχωριστά και πηγαίνει απευθείας στην πολιτεία. Για τη βίλα μας είναι ένα σταθερό ποσό των 1,5Ευρώ/διανυκτέρευση (για το σύνολο της βίλας). Οι επισκέπτες θα πρέπει να πληρώσουν σε μετρητά κατά την άφιξη ή αμέσως μετά και θα εκδοθεί απόδειξη.

Επικοινωνία με Email με τον Ιδιοκτήτη
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης