Σχετικά με αυτόν τον χώρο

Το Marilia’s House (120 τ.μ.) είναι μια αυτόνομη κατοικία, στον οικισμό Καρουμπάτικα, Αγ. Ιωάννης, 20′ (8 Km) από την πόλη της Κέρκυρας. Η οικία είναι κατάλληλη για ζεύγος ή για οικογένεια με παιδιά ή βρέφη, διαθέτοντας άνετους χώρους και έναν μεγάλο κήπο. Σκοπός μας είναι οι επισκέπτες μας να νιώσουν μια αίσθηση άνεσης, ηρεμίας και γαλήνης, μέσα στη φύση και το πράσινο.

Ο χώρος

Το ισόγειο διαθέτει κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και μικρό μπάνιο. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον όροφο, όπου βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα με μπαλκόνι, το 2ο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο. Η οικία είναι πλήρως εξοπλισμένη με κλιματισμό, ηλεκτρικές συσκευές και μαγειρικά σκεύη: air-condition (κρεβατοκάμαρα, σαλόνι), ανεμιστήρες, πλυντήριο, φούρνος, καφετιέρα, τηλεοράσεις, WiFi, σιδερωτήριο, κτλ. ο χώρος απολυμένεται με ατμοκαθαριστή & ειδικά φάρμακα για την καταπολέμηση μικροβίων.

Πρόσβαση επισκεπτών

Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους της οικίας, εκτός της αποθήκης. Μπορούν επίσης να κάνουν χρήση του κήπου, των εξωτερικών χώρων και του BBQ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης