Το Naok Azur βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Παλιά Πόλη. Και όμως ο επισκέπτης αισθάνεται πως “πήγε στη θάλασσα”, ή έστω κάπου μακριά από τα καντούνια. Το Naok Azur συνδυάζει το παλιό και τη θάλασσα με τον καλύτερο τρόπο. Με θέα το Παλιό Φρούριο και το Ιόνιο Πέλαγος, παράδοση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του και πλήρης χαλάρωση στο ατμοσφαιρικό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί εδώ, συνθέτουν όσα χρειάζεστε για μια εξόρμηση που θα σας μείνει αξέχαστη.
Πρόκειται για ένα all day long cafe bar restaurant έτοιμο και ικανό να καλύψει τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού. Από νωρίς το πρωί μπορεί κανείς να ξεκινήσει τη μέρα του θρεπτικά με τα πλούσια πρωινά του, ενώ σε ό,τι αφορά την κουζίνα εδώ ο κόσμος της θάλασσας έχει την τιμητική του. Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά έρχονται να ανεβάσουν το πήχη της πρώτης ύλης ψηλά, ενώ οι προτάσεις του στοχευμένου και μη φλύαρου καταλόγου είναι μια προς μια. Το βράδυ, τα coctail του συναρπάζουν μαζί με μια ποικιλία απο καθαρά ποτά, ενώ οι βραδιές event μένουν αξέχαστες.

Naok, Azur, μπαρ, εστιατόριο, καφετέρια, κοκτέιλ, ποτό, καφές, Κέρκυρα, bar, estiatorio, kafeteria, coctail, kafes, poto, Kerkyra”

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κέρκυρα

Τηλέφωνο:
Ιστός:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:30π.μ.–3:00π.μ.

Τρίτη

8:30π.μ.–3:00π.μ.

Τετάρτη

8:30π.μ.–3:00π.μ.

Πέμπτη

8:30π.μ.–3:00π.μ.

Παρασκευή

8:30π.μ.–3:00π.μ.

Σάββατο

8:30π.μ.–3:00π.μ.

Κυριακή

8:30π.μ.–3:00π.μ.

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης