Η παραλία Αγίου Στεφάνου Αυλιωτών είναι μια από τις ομορφότερες της Κέρκυρας. Εκτείνεται ακριβώς μπροστά από τον ομώνυμο οικισμό και ακριβώς απέναντί της βρίσκονται τα διαπόντια νησιά, οι Οθωνοί, η Ερείκουσα και το Μαθράκι. Η παραλία του Αγίου Στεφάνου Αυλιωτών είναι τεράστια, είναι στρωμένη με άμμο και έχει γαλαζοπράσινα νερά. Στα άκρα της παραλίας θα βρείτε επίσης μικρούς κολπίσκους από ιζηματογενή πετρώματα.

Η παραλία Αγίου Στεφάνου Αυλιωτών έχει βραβευθεί με γαλάζια σημαία για την καθαριότητά της και την ποιότητα των υπηρεσιών που διαθέτει. Εκεί θα βρείτε ξαπλώστρες και ομπρέλες, δυνατότητα για θαλάσσια σπορ, πολλά Beach bars, καφέ και ταβερνάκια. Η παραλία αυτή είναι κατάλληλη για οικογένειες με μικρά παιδιά που μπορούν να παίξουν με ασφάλεια στην αμμουδιά και να κολυμπήσουν στα ρηχά νερά της.

Στην παραλία Αγίου Στεφάνου Αυλιωτών θα απολαύσετε ήρεμες στιγμές σε ένα υπέροχο τοπίο και αν μείνετε μέχρι αργά το απόγευμα θα θαυμάσετε και το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα Διαπόντια νησιά, καθώς τα καράβια που πηγαίνουν εκεί φεύγουν από το λιμανάκι του Αγίου Στεφάνου, στα αριστερά της παραλίας. Η πρόσβαση στην παραλία είναι εύκολη με αυτοκίνητο και θα φτάσετε εκεί μέσα από μια διαδρομή 45 λεπτών από την πόλη της Κέρκυρας.

Άγιος Στέφανος, Αυλιωτών, γύρου, παραλία, παραλίες, θάλασσα, μπάνιο, Κέρκυρα, Agios Stefanos, Aulioton, gyrou, paralia, paralies, thalassa, banio, Kerkyra”

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Άγιος Στέφανος Αυλιωτών, Κέρκυρα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης