Η μονοκατοικία 110 τμ με μεγάλη αυλή κήπο και πάρκινγκ βρίσκεται στην Εθνική οδό Κέρκυρας Λευκίμμης με θέα τη θάλασσα και αεροδρόμιο. Μετά από 5 χιλιόμετρα από την πόλη στη διασταύρωση του Δήμου Αχίλλειου στρίβετε αριστερά προς Μπενίτσες-Λευκίμμη. Μετά από 600 μέτρα στο δεξί σας χέρι μετά από Synca Σούπερ Μάρκετ, στρίβετε δεξιά στην είσοδο δίπλα από ένα πέτρινο γκρι τοιχίο. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο, σαλόνι, τραπεζαρία & κουζίνα. Περνάει το αστικό λεωφορείο Μπενιτσών για παραλίες

Ο χώρος

Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο, σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα. Είναι υπερυψωμένο ισόγειο 110 τμ με μια σκάλα. ‘Εχει βεράντα εμπρός με θέα το αεροδρόμιο και την θάλασσα. Βεράντα το υπνοδωμάτιο και αυλή το σαλόνι και η κουζίνα στην οποία υπάρχει τραπέζι και καρέκλες υπαίθρου. ‘Εχει τηλεόραση, σεσουάρ, σιδερώστρα, σίδερο και απλώστρες ρούχων στο ισόγειο. Μπροστά έχει μεγάλο κήπο με κερασιά, αχλαδιά και λεμονιές.

Πρόσβαση επισκεπτών

Περιγραφή της γειτονιάς.
Πάνω στον κεντρικό δρόμο του χωριού Χρυσηίδα υπάρχουν Σούπερ Μάρκετ, Φούρνοι, Φαρμακεία, Καφετέριες, Ψησταριές, Εστιατόρια και άλλα εμπορικά καταστήματα, συνεργεία αυτοκινήτων, οδική βοήθεια, Γεωπονικά σπίτια και ανθοπωλεία. Μερικά από τα καφέ και εστιατόρια έχουν παράδοση στο σπίτι.

Άλλα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε

Υπάρχουν αστικά λεωφορεία από το Κέντρο της πόλης Κέρκυρας προς Μπενίτσες τα οποία περνάνε από το χωριό Χρυσηίδα που βρίσκεται η μονοκατοικία. Η αφετηρία τους είναι η οδός Μεθοδίου δίπλα στην πλατεία Σαρόκου. Σε αυτή την πλατεία υπάρχει και σταθμός ταξί. Η απόσταση είναι 5 χιλιόμετρα. Βλέπε και σύντομο τουριστικό οδηγό δικό μου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης